Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Kendall Payne

Ga naar: website  -  discografie  -  recensies  -  nieuws

De 21-jarige Kendall Payne debuteert in 1999 met het album 'Jordan's sister'. Het album bevat dertien songs die een balans vinden tussen haar eigen eerlijke kwetsbaarheid en haar vastberadenheid om de waarheid te vertellen. Het album is geproduceerd door Ron Aniello en Glen Ballard (ook de producer van Alanis Morrissette). Kendall Payne stelt voorafgaand aan de onderhandelingen met platenmaatschappijen een eigen mission-statement op om er zeker van te zijn dat er geen misverstand zou zijn over haar bedoelingen. "Aangezien in zelf nog een tiener ben, weet ik welke invoeld muziek heeft op jongeren. Het is iets waar ze voor leven, en willen sterven. Om eerlijk te zijn vind ik dat er tegenwoordig weinig hoop in de muziek zit. De hoop die ik heb, is in God. Ik heb Hem niet altijd begrepen, maar hij heeft me nooit in de steek gelaten. Ik wil mensen niet als het ware met een Bijbel op het hoofd slaan. Wat ik wil zeggen is dat God het enige is dat ik waard vond om mijn hart aan te geven."

Het nummer 'Supermodels' gaat erover dat Kendall Payne er genoeg van heeft om te worden vergeleken met modellen uit de reclame. Zij hoopt dat dit nummer een bevrijding is voor vrouwen die gefrustreerd zijn door de druk om zich te meten aan modellen. De song 'Closer to myself' gaat over de moeite die het kost om er werkelijk achter te komen wie je zelf bent. "Wanneer ik zing over het dichter bij mezelf komen, tot wie ik werkelijk ben, dan bedoel ik het dichter tot Christus komen. Jezelf veranderen naar zijn beeld. Op die manier vind je het ware leven."