Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Souljahz

Ga naar: website  -  discografie  -  recensies  -  nieuws

Souljahz bestaat uit zus Rachael Washington (1985) en haar twee broers Joshu’a (1980) en Je’Kob (1981). De muziek van Souljahz is een combinatie van energieke en explosieve hip/hop, rap en pop met een boodschap van hoop en hogere idealen. Er zijn in de muziek invloeden van Michael Jackson The Fugees en Stevie Wonder terug te vinden. Souljahz heeft een contract bij de seculiere platenmaatschappij Warner Bros Records. In 2002 verschijnt hun debuutalbum "The Fault Is History". 

Het album bevat zestien tracks, die zijn geschreven en opgenomen door het trio uit San Diego. Zelf zeggen ze erover: "We write about life, about what’s happening on the street and the struggle to survive. The difference is we’re not just laying out the problems. We’re talking about the solutions." De onderwerpen op het album zijn onder andere racisme, sexuele reinheid en de aanbidding van God.

Joshu’a en Je’Kob zijn beide ook getalenteerde atleten. Toch verkozen ze een muzikale carriere boven een opleiding tot basketballer. Zus Rachael is een goede danseres, ze heeft zelfs een prijs ervoor gewonnen. De vader van het trio heeft zijn bedrijf verkocht om manager te worden van Souljahz. Waarschijnlijk is het geen verkeerde keuze van hem geweest.