Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Sharon Kips

Ga naar: website  -  discografie  -  recensies  -  nieuws

Sharon Kips is geboren op 17 november 1983 in Biddinghuizen. Op 16 jarige leeftijd begint zij met zingen en al snel sluit zij zich aan bij het koor Gospel Boulevard uit Veenendaal. Zij verelt: Sharon: "Op m’n zevende wees mijn muzieklerares erop dat ik muzikaal zou zijn. Muziek vond ik heel leuk. Ik heb nooit gezegd: 'Ik word zangeres.' Ik zong gewoon veel, omdat ik daarvan genoot." In 2002 neemt zij deel aan het Flevolandse songfestival en met haar versie van Whitney Houston's song "The greatest love of all" behaalt zij de tweede plaats. Vier jaar later neemt zij nogmaals deel aan het Flevolandse songfestival en bereikt met de cover "Free" van Denice Williams de eerste plaats.

Veel ervaring heeft Sharon Kips opgedaan als zangeres in de band van gospelzanger Kees Kraayenoord.In 2003 werkt zij mee aan de live-opnames van het album "This is my cry" van Kees Kraayenoord tijdens het Flevo Festival. Het jaar erop doet zij mee aan het tv-programma Popstar the Rivals. In deze competitie valt zij net buiten de boot bij het vormen van de meidengroep Raffish.

Sharon Kips is vooral bekend geworden door haar deelname aan het programma X Factor op RTL4. Op 24 februari 2007 wint zij met 75% van de stemmen de finale van Richy Brown. Het levert haar een platencontract op. Een week later komt haar debuutsingle Heartbreak away op de eerste plaats binnen in de Nederlandse hitlijsten.Vanwege het succes besluit haar baan als administratief medewerkster op te geven om zich op haar zangcarrière. In mei verschijnt haar debuutalbum "10".

Op 9 juni 2007 treedt Sharon Kips op tijdens de EO-Jongerendag in het Gelredome stadion in Arnhem. In het programma "Het Elfde Uur" van Andries Knevel laat zij weten ambassadeur van de christelijke hulpverleningsorganisatie Children Asking International te zijn geworden. Zij geeft aan volledig achter de stichting te staan, die de educatieve initiatieven in met name Brazilië ontplooit. Begin 2008 wordt bekend dat Sharon Kips een kinderprogramma bij de EO gaat presenteren.