Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Stonewashed

Ga naar: website  -  discografie  -  recensies  -  nieuws

Al lange tijd lopen Bram en Esther van Dijk met de gedachten rond om samen een band te beginnen. Uiteindelijk is een woelige en heftige periode in hun leven doorslaggevend om te stap te zetten om ook daadwerkelijk een cd op te gaan nemen. Deze opnames vinden plaats in 2004. Bram en Esther hebben tot die tijd al ervaring opgedaan in de muzikale wereld. Allebei afzonderlijk zijn ze de leadvocals geweest van hun eigen band. Ook hebben ze beiden meegewerkt aan verschillende cd - en studioprojecten. Vaak waren ze op verschillende podia te zien als backing vocals.

In oktober 2003 wordt hun zoon 'Joshua' geboren. Na twee dagen geleefd te hebben overlijd hun zoon aan een ernstige hartafwijking. Die moeilijke en emotionele momenten zijn voor een groot deel doorslaggevend geweest voor het ontstaan van de band 'Stonewashed'. de naam van de band zegt al genoeg: gewassen door tegenslagen in het leven. Dit proberen Bram en Esther ook te vertolken in hun debuutalbum ‘Joshua’ die is opgedragen aan hun zoon Joshua. Niet door alleen maar somber tegen het leven aan te kijken maar gewoon eerlijk met open ogen het leven tegemoet te zien. Soms is het leven keihard en soms is het leven supergaaf. Het is duidelijk gelukt om deze gevoelens in hun muziek te leggen.

Sinds de presentatie van hun album in oktober 2004 zijn er al duizenden albums over de toonbank gegaan. Van het hitgevoelige eerste nummer op hun album ' It's You I Need' worden meer dan 6000 singles geperst en ter promotie meegestuurd met bekende landelijke magazines. Radio en TV melden zich en het verhaal van Bram en Esther en hun album worden uitgebreid besproken in de landelijke media. Dit heeft tot gevolg dat Stonewashed in een korte tijd een veel gevraagde en populaire band is geworden.