Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Mijn Bijbeltekst

Wil jij ook een Bijbeltekst doorgeven? Klik dan hier.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   [ 10 ]   11   12   13   14   15   16   17   18  
Joyce uit Antwerpen Romeinen 6: 23

Het loon van de zonde is de dood, maar het geschenk van God is het eeuwige leven in Christus Jezus, onze Heer.

Doordat ik helaas al veel sterfgevallen heb meegemaakt in mijn leven, ben ik op een gegeven moment antwoorden gezocht in de bijbel rondom het sterven. Ik deelde bijbel willekeurig open en kwam op deze tekst terecht. Ik hoefde niet verder te zoeken mijn antwoorden waren beantwoord. Sindsdien is dit ook mijn lijfspreuk geworden.

Onne uit Siegerswoude Kolossenzen 1: 16

Alles is door Hem en voor Hem geschapen.

Alles en iedereen is door God gemaakt om Hem te eren. Dat is ons doel en bestemming, als je dat doel mist is dat voor eeuwig zonde!

Jeltsje uit IJlst Jesaja 41: 10

Wees niet bang, want Ik ben bij je. Vrees niet, want Ik ben je God. Ik zal je helpen, Ik zal je sterke met mijn onoverwinnelijke rechterhand.

Ik heb h'm geleerd op zondagsschool en ik denk er altijd aan als ik niet lekker in mijn vel zit.

Bianca uit Roermond Johannes 3: 16-17

Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. God heeft zijn Zoon niet naar de wereld gestuurd om een oordeel over haar te vellen, maar om de wereld door hem te redden.

Dit was de eerste tekst die God mij gaf toen ik tot bekering kwam. Nu denk ik er nog vaak aan ook al kom ik minder in de kerk. Deze tekst blijft me hele leven bij. God is goed en machtig. Zijn naam is heilig en ik eer Hem!

Jaap uit Putten Psalm 27 (berijmd): 2

Al zie ik zelfs een leger mij omringen , Nog vrees ik niet, 'k verlaat mij op den Heer'! Al wil men mij door enen oorlog dwingen, 'k Leg mij gerust hierop vertrouwend naar. Deez' ene zaak heb ik begeerd van God, Daar zoek ik naar, dit zij mijn zalig lot: Dat ik, zo lang mij 't levenslicht bescheen, In 's Heeren huis mocht wonen hier beneen.

al jaren geleden, toen ik in de 2e klas zat, greep deze tekst mij tijdens een kerkdienst... daarna heb ik hem nog eens gelezen en kwam ik er echt achter dat er niks is om bang voor te zijn, God is bij je, als je op hem vertrouwt! dat heb ik mogen leren, en daar leef ik nog elke dag mee :) een andere tekst die mij de laatste tijd ook raakt is de tekst uit johannes 14 : 27a, vrede geef Ik u, Mijn vrede geef Ik u, een vrede die niet van deze wereld is, geef Ik u. als wij daar goed overnadenken kan dat zo'n geweldige troost geven voor mensen over de hele wereld, en heel dicht bij huis, in je eigen hart.

Jannine Zwalua uit Sint Maartensdijk Jesaja 43: 18-19

Blijf niet staan bij wat eertijds is gebeurd, laat het verleden nu rusten. Zie, ik ga iets nieuws verrichten, nu ontkiemt het – heb je het nog niet gemerkt? Ik baan een weg door de woestijn, maak rivieren in de wildernis.

Na een vervelende periode kreeg ik deze tekst toen ik op een vrouwenweekend was. Dit bemoedigt mij om verder te gaan op de weg die God me wijst.

Maaike uit Kapelle Genesis 18: 14a

Zou er iets voor de Heere te wonderlijk zijn?

Iedereen heeft in zijn leven wel eens dingen die onmogelijk lijken te zijn. Als ik dit dan weer lees dan weet ik zeker dat God altijd een oplossing heeft.

Auke de Wit uit Jaarsveld Psalm 103

an David. Prijs de HEER, mijn ziel, prijs, mijn hart, zijn heilige naam. Prijs de HEER, mijn ziel, vergeet niet één van zijn weldaden. Hij vergeeft u alle schuld, hij geneest al uw kwalen, hij redt uw leven van het graf, hij kroont u met trouw en liefde, hij overlaadt u met schoonheid en geluk, uw jeugd vernieuwt zich als een adelaar. De HEER doet wat rechtvaardig is, hij verschaft recht aan de verdrukten. Hij maakte aan Mozes zijn wegen bekend, aan het volk van Israël zijn grootse daden. Liefdevol en genadig is de HEER, hij blijft geduldig en groot is zijn trouw. Niet eindeloos blijft hij twisten, niet eeuwig duurt zijn toorn. Hij straft ons niet naar onze zonden, hij vergeldt ons niet naar onze schuld. Zoals de hoge hemel de aarde overspant, zo welft zich zijn trouw over wie hem vrezen. Zo ver als het oosten is van het westen, zo ver heeft hij onze zonden van ons verwijderd. Zo liefdevol als een vader is voor zijn kinderen, zo liefdevol is deHEER voor wie hem vrezen. Want hij weet waarvan wij gemaakt zijn, hij vergeet niet dat wij uit stof zijn gevormd. De mens – zijn dagen zijn als het gras, hij is als een bloem die bloeit op het veld en verdwijnt zodra de wind hem verzengt; de plek waar hij stond, kent hem niet meer. Maar de HEER is trouw aan wie hem vrezen, van eeuwigheid tot eeuwigheid. Hij doet recht aan de kinderen en kleinkinderen van wie zich houdt aan zijn verbond en naar zijn geboden leeft. De HEER– zijn troon staat vast in de hemel, als koning heerst hij over alles. Prijs de HEER, u die zijn boden bent, sterke helden die doen wat hij zegt, gehoorzaam aan het woord dat hij spreekt. Prijs de HEER, hemelse machten, dienaren die doen wat hem behaagt. Prijs de HEER, al zijn schepselen, prijs hem, overal in zijn rijk. Prijs de HEER, mijn ziel.

Deze Psalm stond centraal bij mijn opa s begrafenis. Wat ik heel mooi vind is dat er in deze psalm word gezegd: loof de Heer mijn ziel. Ik denk dat het belangrijk is om je leven (op aarde) God lovend af te sluiten.

Marinda Nieuwkoop uit Poederoijen Jeremia 29

Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de Heer. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven.

Afgelopen zomer ben ik in Malawi geweest en heb daar meegeholpen met het bouwen vssan schoollokalen! Aan het einde van de verblijfperiode vroegen de bewoners van het dorp om een bijbeltekst op de school. Uiteindelijk is dit vers op die school gekomen en deze had ik voorgedragen, want ik had deze tekst van een heel bijzonder persoon gekregen!

Michel van Dijk uit IJsselmuiden Filippenzen 4: 13

Alle dingen zijn mij mogelijk door Christus, die mij kracht geeft.

Deze tekst is zo bijzonder omdat ik geloof dat het gewoon waar is. Hij geeft alles wat ik nodig heb als ik hierom vraag, in welke situatie dan ook. Hij is altijd bij me en altijd steunt Hij mij/jou. En dat komt door die kracht die door ons heen werkt. En dat is zo geweldig.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   [ 10 ]   11   12   13   14   15   16   17   18