Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Mijn Bijbeltekst

Wil jij ook een Bijbeltekst doorgeven? Klik dan hier.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   [ 11 ]   12   13   14   15   16   17   18  
Aafke de Jong uit Urk Jeremia 29: 11-12

Want ik zal u hoop en een nieuwe toekomst geven! als u tot mij bid zal ik luisteren.

Toen ik het moeilijk had en het idee had dat God niet bij mij was, en de mensen om mij heen mij niet serieus namen, pakte ik mijn bijbel en daar viel een bladwijzer uit waar deze tekst op stond, en die raakte mij diep. Vooral het gedeelte waar staat als u tot Mij bidt zal ik luisteren. God luistert als wij bidden.. dat gevoel was ik helemaal kwijt, ik bad wel, maar voor mijn idee kwam dat nooit verder dan het plafon.

Laura uit Urk Johannes 10: 27 en 28

Mijn schapen luisteren naar mijn stem, ik ken ze en zij volgen mij. Ik geef ze eeuwig leven: ze zullen nooit verloren gaan en niemand zal ze uit mijn hand roven.

dit was mijn broer's zijn tekst, de dominee had hem uitgezocht toen hij op ziekenbezoek ging. M'n broer was 27 toen hij kanker kreeg, en 28 toen hij stierf, dit heeft dus een mooie betekenis voor mij.

Gerard Mazer uit Zoetermeer Psalm 91: 2

Zeg tegen de Heer: ‘Mijn toevlucht, mijn vesting, mijn God, op u vertrouw ik.’

Als ik aan alles twijfel en het leven niet meer ziet zitten dan geeft Hij mij altijd weer het vertrouwen terug. Als alles mis gaat dan zorgt Hij dat ik niet stop met het leven. Hij roept mij bij mijn naam en laat mij niet gaan. Daarom vertrouw ik op Hem.

Liedewij van de Wetering uit Barneveld Filippenzen 4: 6

Wees in geen ding bezorgd, maar laat je verlangens in alles, door bidden en smeken, met dankzegging bekend worden bij God.

Deze tekst kreeg ik me toen ik belijdenis had gedaan, het past bij mij om te laten hoeveel ik van God houdt! En ook Hem te volgen in mijn leven!

Robert van der Linden uit Veenendaal Psalmen 138 3

Toen ik U aanriep, hebt U geantwoord, mij bemoedigd en gesterkt.

Toen ik tot bekering kwam heb ik heel erg oprecht gebeden en toen kwam de Heilige Geest in mij precies na dat gebed. Ik herken dat in deze tekst heel erg.

Elvira Agterberg uit Beuningen Psalm 15

Een psalm van David. Wie mag in Uw huis wonen, Here? Wie mag bij U zijn op Uw heilige berg? Die zonder struikelen door het leven gaat, eerlijk is en altijd de waarheid spreekt. Die niet kwaadspreekt, zijn naaste geen kwaad doet en voorkomt dat een ander wordt belasterd. Degene die alles wat zonde is, afwijst en respect heeft voor wie God zoeken en ontzag voor Hem hebben. Als zo iemand in zijn eigen nadeel een belofte heeft gedaan, zal hij die toch nakomen. Hij zal zijn geld niet misbruiken voor woekerpraktijken en ook niets aannemen dat onschuldigen kan belasten. Wie zo door het leven gaat, kan op Gods bescherming rekenen.

Deze tekst haalt altijd het goede in mij naar boven, omdat het het mooiste manier van leven is. Het is niet altijd makkelijk, maar daarom kun je deze tekst gebruiken om op het rechte pad te blijven. Overigens bedoel ik niet dat je het moet doen om in de hemel te komen, maar gewoon dat je anderen in je leven beter/gelukkig(er) kunt maken (vaak ook in combinatie met je eigen geluk).

Marlinda van der Maale uit Oosterland Jesaja 40: 29

Hij geeft den moeden kracht, en Hij vermenigvuldigt de sterkte dien, die geen krachten heeft.

Het komt overeen met mijzelf. Dat je moet denken dat als je geen moed hebt, dat je dan wel kracht hebt. En degene die eigenlijke sterk aan de buitenkant zijn aan de binnenkant heel zwak zijn.

Miriam v/d Broeke uit Hoek Romeinen 8: 38-39

Ik ben er van overtuigd dat dood nog leven, engelen noch machten noch krachten, heden nog toekomst, hoogte noch diepte, of wat er ook maar in de schepping is, ons zal kunnen scheiden van de liefde van God, die hij ons gegeven heeft in Christus Jezus, onze Heer.

Deze tekst geeft zoveel rust in je leven! Als je dit gelooft kan niets of niemand je bij God vandaan halen!

Maurice en Marije Janmaat uit Zoetermeer Jesaja 40: 31

maar wie de Here verwachten, putten nieuwe kracht; zij varen op met vleugelen als arenden; zij lopen, maar worden niet moede; zij wandelen, maar worden niet mat.

Jesaja 40:31 is onze trouw tekst, deze tekst zegt iets over ons leven zoals wij het bestaan samen met Jezus beleven en ervaren, in het engels is hij nog mooier ;-) "They that wait upon the Lord shall renew their strength; they shall mount up with wings like eagles, they shall run and not be weary, they shall walk and not faint"

Rijk van Dongen uit Dirksland 2 Timotheüs 1: 9-10

God heeft ons bevrijd en voor zijn heilig werk uitgekozen, niet omdat wij dat verdienen, maar omdat Hij dat vanaf het allereerste begin al van plan was. In Jezus Christus wilde Hij ons zijn liefde en genade laten zien. En nu heeft Hij ons dit allemaal duidelijk gemaakt door de komst van onze redder, Jezus Christus, die de macht van de dood gebroken heeft en ons heeft laten zien hoe wij, door op Hem te vertrouwen, eeuwig leven kunnen krijgen.

Dat God ons al genade gaf voordat wij bestonden.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   [ 11 ]   12   13   14   15   16   17   18