Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Mijn Bijbeltekst

Wil jij ook een Bijbeltekst doorgeven? Klik dan hier.

1   [ 2 ]   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18  
Felicia uit Belgie 1 Korintiërs 13: 4

De liefde is geduldig en vol goedheid. De liefde kent geen afgunst, geen ijdel vertoon en geen zelfgenoegzaamheid.

Ik vind het een rakende tekst, omdat het ook echt zo is. De liefde is zo mooi dat je gewoon geduldig moet afwachten op de juiste persoon en dat je dan al het goedheid zal krijgen, want samen is sterker dan één.

Vincent Hansen uit Rotterdam Spreuken 3: 13-14

Gelukkig is een mens die wijsheid heeft gevonden, een mens die inzicht wint. Wijsheid levert meer op dan zilver, geeft meer profijt dan goud.

Omdat de wijsheid die we ontvangen van God, over Zijn redding de Heere Jezus Christus, dat is veel beter dan al het geld en macht en alles wat van de wereld is. Verzamel geen schatten op deze aardse schatten maar hemelse schatten.

Henriët uit Enschede Filippenzen 4: 6-7

Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank hem in al uw gebeden. Dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, uw hart en gedachten in Christus Jezus bewaren.

God geeft ons zoveel om dankbaar voor te zijn en als het dan moeilijk wordt is het goed daarbij na te denken. Ik heb veel moeiten gekend, zoals het moeten missen van mijn beide benen en later Door borstkanker mijn beide borsten. Maar Door het gebed werd ik gesterkt en ontving ik uiteindelijk vrede in mijn hart. Het was en is soms nog niet makkelijk, maar ik zie de mooie dingen in mijn leven wel een ben daar blij en dankbaar voor.

Betty uit Groessen 1 Petrus 4: 17

Want in deze tijd begint God de mensen te reinigen van het kwaad. En het huisgezin van God komt het eerst aan de beurt. Maar als het begint bij ons, wat zal er dan gebeuren met de mensen die niet naar het goede nieuws van God hebben willen luisteren?

De wereld is zo bezig dingen te veranderen en willen zelfs God uitbannen. Zijn woord bemoedigt mij juist Hem te zoeken en naar Hem te luisteren door middel Zijn woord te lezen en doen wat Hij wil door de kracht van Zijn Heilige Geest.

Jetty van Mourik uit Aalburg Mattheüs 25: 35-40

Want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij op, ik was naakt, en jullie kleedden mij. Ik was ziek en jullie bezochten mij, ik zat gevangen en jullie kwamen naar mij toe. Dan zullen de rechtvaardigen hem antwoorden: “Heer, wanneer hebben wij u hongerig gezien en te eten gegeven, of dorstig en u te drinken gegeven? Wanneer hebben wij u als vreemdeling gezien en opgenomen, u naakt gezien en gekleed? Wanneer hebben wij gezien dat u ziek was of in de gevangenis zat en zijn we naar u toe gekomen?” En de koning zal hun antwoorden: “Ik verzeker jullie: alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor mij gedaan.

Dit vond ik als kind al het mooiste verhaal in de kinderbijbel. Dit is hoe ik zou willen leven, zou willen zeg ik omdat dat in deze snoeiharde tijd niet meevalt. Gelukkig is God milt.

Sieska Sardjoe uit Rotterdam Spreuken 3 1-4

Mijn zoon, vergeet niet wat ik je leer. Bewaar in je hart wat ik je zeg. Dan zul je heel veel langer leven en zul je veel meer vrede hebben. Wees altijd trouw en liefdevol. Zorg dat je dat nooit loslaat, maar bewaar het in je hart. Zorg ervoor dat God en mensen blij met je zijn.

Om de ander ermee te bemoedigen, want ik ben zelf ermee bemoedigd. Be blessed.

Robert uit Brugge 2 kronieken 16: 9

Want de ogen van de HERE speuren heen en weer over de aarde, op zoek naar mensen die Hem zijn toegewijd, zodat Hij Zijn grote macht kan tonen door hen te helpen.

Deze tekst motiveert mij elke dag om éérst Gods Koninkrijk te zoeken.

Willemijn uit Amersfoort Matthew 11: 30

Learn the unforced rhythms of grace. I won't lay anything heavy or ill-fitting on you. Keep company with me and you'll learn to live freely and lightly.

In een maatschappij die steeds ingewikkelder wordt en steeds meer van ons vraag, is deze boodschap zo heerlijk anders en ontspannen. Niks geforceerds, Hij belooft dat de taak die je krijgt bij je aan zal sluiten. Vrijheid en lichtheid!

Jovanca uit Haarlem Spreuken‬ ‭3: 5-6

Vertrouw met heel je hart op de Here en verwacht het niet van je eigen verstand. Laat God delen in alles wat je doet, dan kan Hij je levensweg bepalen. ‭‭

God weet wat het beste is voor ons. Wanneer wij op het punt staan om een belangrijke beslissing of keuze te maken is het goed om even een moment te nemen, je eigen verlangens opzij te leggen en God te vragen om leiding en rust om de juiste keuze te maken. Doe je dat niet en volg je je eigen verstand, dan zijn de consequenties voor jezelf, door het maken van verkeerde keuzes en het niet op God vertrouwen. Denk na en bid voordat je keuzes maakt in je leven.

K, de Quall uit Ede Romeinen 12: 12-13

Wees blij in de hoop, geduldig in de verdrukking, volhardend in het gebed, draag bij in de noden van de heiligen, legt u toe op de gastvrijheid.

Zie hier in een notendop wat het inhoudt een christen te zijn; niet gedwongen maar uit vrije wil, uit liefde tot Christus, zijn navolger te zijn.

1   [ 2 ]   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18