Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Mijn Bijbeltekst

Wil jij ook een Bijbeltekst doorgeven? Klik dan hier.

1   2   [ 3 ]   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18  
Anja uit Inzell Marcus 8: 35-36

Want ieder die zijn leven wil behouden, zal het verliezen, maar wie zijn leven verliest omwille van Mij en het evangelie, zal het behouden. Wat heeft een mens eraan als hij de hele wereld wint, maar er het leven bij inschiet.

Enige tijd terug was ik op mijn Bijbelkring en behandelde we een deel van Marcus 8. En ik dacht aan hoe er met de vluchtelingen omgegaan wordt in Nederland, Duitsland en in andere landen. Zoveel mensen zijn zo bang dat er te weinig voor hen eigen overblijft, dat ze overschieten. dus denken ik wil, ik moet, ik, ik, ik. We moeten ze verwelkomen en geven wat we geven kunnen, en vertrouwen dat God voor ons zorgt. Dat is wat Jezus zou doen! Want ja, misschien eten we een boterham minder, of betalen we voor vluchtelingen. Maar wij hebben geen oorlogsbeelden op ons netvlies staan zoals die mensen. Wij hebben ons eigen huis en kunnen doen wat we willen. We mogen hopen dat als hier oorlog is, dat iemand anders ons wil helpen. Echt helpen en niet, beetje praten en niks doen! Op dit moment zijn de meeste mensen bezig om hun eigen leven te behouden!

Willy van Kampen uit Barneveld Psalm 90 12

Leer ons alzo onze dagen tellen, dat wij een wijs hart bekomen.

De tekst werd in mijn jeugd door mijn vader op oudejaarsavond gelezen. Ook dat het werk onzer handen bevestigd wordt. Het is voor mij een dierbare tekst.

NvKooten v Krugten. uit Ede Johannes 14: 6

Ik ben de weg de waarheid en het leven.

Dat is mijn houvast. Ik ben 84 en heb veel meegemaakt. Mijn oudere zus is 88 jaar en ernstig ziek. Maar we hebben vertrouwen op onze Heer. Dank voor uw twitterberichtjes elke dag, ik heb daar zo veel aan. God zegene U. N v Kooten.

Yaniv Mizrahi uit Enkhuizen Psalm 23

De HERE is mijn herder, mij ontbreekt niets; Hij doet mij nederliggen in grazige weiden; Hij voert mij aan rustige wateren; Hij verkwikt mijn ziel. Hij leidt mij in de rechte sporen om zijns naams wil. Zelfs al ga ik door een dal van diepe duisternis, ik vrees geen kwaad, want Gij zijt bij mij; uw stok en uw staf, die vertroosten mij. Gij richt voor mij een dis aan voor de ogen van wie mij benauwen; Gij zalft mijn hoofd met olie, mijn beker vloeit over. Ja, heil en goedertierenheid zullen mij volgen al de dagen van mijn leven; ik zal in het huis des HEREN verblijven tot in lengte van dagen.

Deze psalm omvat voor mij alles waar God voor staat en hoe ik samen met Hem leef! Deze psalm laat zien dat God in alles voorziet, op alle onderdelen van het leven.

Mark Uringa uit Zwolle Exodus 14: 14

Wees stil en laat God voor je vechten!

In een tijd dat ik het niet meer zag zitten, kreeg ik van een kennis de opdracht om thuis Exodus 14: 14 te lezen. Van af die tijd brandt het vlammetje weer harder en probeer ik het meer los te laten, ik hoef het allemaal niet zelf te doen!

Elly de Ronde uit Lunteren 2 Korinthe 12: 9

Mijn genade is u genoeg.

Mijn genade is u genoeg, ik ben vrijgekocht door het bloed van Jezus , ik mag in die zekerheid leven

Tinka uit Noord Brabant

Psalm 91

tijdens mijn werk op de Canarische eilanden (een half jaar) heeft deze psalm mij ontzettend geholpen en mij door een moeilijke tijd getrokken! Ik ben God daar zo dankbaar voor!

Ineke Baron uit Bakkeveen Johannes 6 68

"Naar wie zouden we moeten gaan, Heer? U spreekt woorden die eeuwig leven geven."

Het antwoord van Petrus op de vraag van Jezus: "Willen jullie niet ook weggaan?" Dit antwoord op de vraag waarom zou je bij Jezus willen horen is zo eenvoudig in een zin te vatten. In Jezus vraag proef ik het verdriet, het machteloze omdat mensen de ernst van Zijn komst op aarde maar niet willen begrijpen en dan dit antwoord van Petrus...

Willie uit Urk Romeinen 12: 12 en 21

Verblijdt u in den hoop, zijt geduldig in de verdrukking, volhardt in het gebed. Overwin het kwade door het goede!

Romeinen 12 zit altijd in mijn hoofd, want dat moesten wij vroeger op school leren! Vele jaren later toen ik kapot lag onder een doosje in de Bijlmer kwam er een vrouwtje met mij bidden met deze tekst! En langzaam aan kwam Romeinen 12 weer naar boven toe! Ik heb het gered, niet door mijzelf maar door Hem die met mij mee is gegaan en me alles heeft terug gegeven wat ik was verloren! Geweldig!

Gelland Vrolijk uit Kolderwolde Psalm 91: 11

Hij vertrouwt je toe aan zijn engelen, die over je waken waar je ook gaat.

Toen het leven me overdonderde kwam ik bij toeval de c.d. 'Theology' tegen van Sinead O'Connor. Het lied 'Whomsoever Dwells', raakte mij. Het lied gaat over de bescherming van God, zoals die beschreven staat in Psalm 91. Ik begreep dat ik mijzelf een kind van God mag noemen en dat ik mij altijd beschermt mag weten. En die engelen zijn meerdere malen echt reddend en beschermend aanwezig 'geweest'.

1   2   [ 3 ]   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18