Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Mijn Bijbeltekst

Wil jij ook een Bijbeltekst doorgeven? Klik dan hier.

1   2   3   [ 4 ]   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18  
Stephanie-Joy uit Haarlem 1 KorintiŽrs 10: 13

U hebt geen beproevingen te doorstaan die niet voor mensen te dragen zijn. God is trouw en zal niet toestaan dat u boven uw krachten wordt beproefd: hij geeft u mťt de beproeving ook de uitweg, zodat u haar kunt doorstaan.

Deze tekst geeft mij de zekerheid dat God mij nooit meer geeft dan ik dragen kan. Het tweede gedeelte benadrukt hoe belangrijk de mensen om je heen zijn, zij zijn de figuurlijke uitweg /de manier om het te kunnen dragen. Ik gebruik de tekst vaak om ook anderen te bemoedigen.

Arjan Wezel uit Maarssen MatteŁs 7 7

Jezus zei tegen zijn leerlingen:†"Bid, want dan zul je krijgen. Zoek, want dan zul je vinden. Klop, want dan zal er voor je worden opengedaan.

Dit is een bijbel vers wat mij onder ogen kwam tijdens mijn zoektocht. Als het mij aanraakt, zal het vast meerdere mensen raken...

Anne van Rossum uit Geldermalsen Efeze 3: 14-21

Om deze reden buig ik mijn knieŽn voor de Vader van onze Heere Jezus Christus, naar Wie elk geslacht in de hemelen en op de aarde genoemd wordt, opdat Hij u geeft, naar de rijkdom van Zijn heerlijkheid, met kracht gesterkt te worden door Zijn Geest in de innerlijke mens, opdat Christus door het geloof in uw harten woont en u in de liefde geworteld en gefundeerd bent, opdat u ten volle zou kunnen begrijpen, met alle heiligen, wat de breedte en lengte en diepte en hoogte is, en u de liefde van Christus zou kennen, die de kennis te boven gaat, opdat u vervuld zou worden tot heel de volheid van God. Hem nu Die bij machte is te doen ver boven alles wat wij bidden of denken, overeenkomstig de kracht die in ons werkzaam is, Hem zij de heerlijkheid in de gemeente, door Christus Jezus, in alle geslachten, tot in alle eeuwigheid. Amen.

Geweldige belofte van God, gecombineerd met grote verantwoordelijkheid voor ons gelovigen. Boven bidden en denken, wie wil dat niet.

Hennie de Vries Wakker uit Urk Filipenzen 4: 13

Ik vermag alle dingen in Hem die mij kracht geeft.

Ik heb Christus liefde en kracht de laatste jaren zo sterk ervaren in mijn leven. En nog elke dag ervaar ik Zijn aanwezigheid heel sterk. Als ik omkijk dan zie ik Zijn leiding in mijn leven en dat geeft mij voor de toekomst alleen maar rust. Met Hem is alles mogelijk. Wat voor ons mensen onmogelijk is is voor Hem een geopende deur.

Sharon uit Zoetermeer Johannes 10: 11

Een goede herder, geeft zijn leven voor de schapen.

Dit is mijn belijdeningstekst, afgelopen zomer ben ik gedoopt en heb ik belijdenis gedaan. Ik heb dit bewust (17-jarige) laten doen. Ik heb veel meegemaakt en God heeft mij altijd geholpen. Dat was een van de redenen dat ik gedoopt wilden worden.

Martine uit Alblasserdam 1 KorintiŽrs 13 13

Ons resten geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de grootste daarvan is de liefde.

Deze Bijbeltekst is eigenlijk alles waar mijn leven om draait. Geloof in God mijn vader. Hoop op Hem. Liefde, zijn liefde voor mij en iedereen is onbeschrijfelijk.

Jonathan uit Yerseke Psalm 40: 1-3

Een lied van David. Voor de leider van het koor. Ik bad vurig tot de Heer. En Hij luisterde toen ik Hem om hulp riep. Toen trok Hij me uit de put, Hij haalde me uit het moeras van ellende. Hij zette mijn voeten weer op stevige bodem. Hij gaf me vaste grond onder de voeten.

toen ik 16 jaar was hoorde dat ik reuma had. Zat diep in de put. 'Vrienden' lieten mij in de steek en zag het niet meer zitten. Op een nacht droomde ik dat ik in een put viel en dat iemand mijn hand vastpakte en mij uit de put trok. De eerste bijbeltekst die ik las toen ik m'n bijbel opensloeg was deze tekst. Mede door die droom en deze bijbeltekst heb ik besloten me te laten dopen. En daarom een hele belangrijke tekst voor mij.

Felix van Veldhoven uit Eindhoven Psalm 31: 6

Mijn leven leg ik in Uw handen.

Hoe mooi is het om de vertrouwen te geven aan de schepper van alles en je leven over te geven aan de Heer.

Lianne uit Krimpen aan den IJssel Psalm 32: 5

Toen beleed ik U mijn zonde. Ik dekte mijn schuld niet toe. Ik zei: ik beken de Heere mijn zonde.

Deze tekst heeft mijn vriendin geholpen door haar operatie heen, we lezen hem vaak samen, deze tekst is voor mij zo van waarde!

Erika uit Zeeland Jesaja 43: 1-2

Welnu, dit zegt de HEER, die jou schiep, Jakob, die jou vormde, IsraŽl: Wees niet bang, want ik zal je vrijkopen, ik heb je bij je naam geroepen, je bent van mij! Moet je door het water gaan Ė ik ben bij je; of door rivieren Ė je wordt niet meegesleurd. Moet je door het vuur gaan Ė het zal je niet verteren, de vlammen zullen je niet verschroeien.

Elke keer op moeilijke, fijne, mooie, ontroerende momenten komt deze bijbeltekst weer terug in een preek, toespraak, kaart, email of gebed. Deze tekst is de bijbeltekst die mij voor het eerst liet zien dat er een God was die weet wie ik ben, en door deze tekst laat God me dat nog elke dag zien...

1   2   3   [ 4 ]   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18