Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Mijn Bijbeltekst

Wil jij ook een Bijbeltekst doorgeven? Klik dan hier.

1   2   3   4   [ 5 ]   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18  
Y.Moesbergen uit Nijkerk

Romeinen 8:31-39

Ik heb hem ooit 'cadeau' gekregen van iemand toen ik hÚÚl diep in de put zat en het heeft me toen de ogen geopend, bekeerd en ik heb de kracht mogen ontvangen om eruit te komen. Het is mijn levenstekst, de tekst van genade en onbaatzuchtige liefde van God voor ons. Ooit tijdens een concert van Kees Kraaijenoord deelde men in de pauze Bijbelteksten uit aan bezoekers en ...hoe bijzonder... ik grabbelde deze! Inmiddels is het onze trouwtekst en de tekst die bij de doop van onze kinderen meegegeven is. Het is een tekst van genade, maar ook een tekst van kracht, want je hoeft zelfs de dood niet te vrezen, Hij is bij je!

jet jansen uit winschoten Jesaja 1: 18

Komt toch zegt de Here; al waren uw zonden als scharlaken, zij zullen wit worden als sneeuw; al waren zij rood als karmozijn, zij zullen worden als witte wol. Als gij gewillig zijt en luistert, zult gij het goede des lands eten; maar als gij weigert en weerspannig zijt, zult gij door het zwaard worden verteerd, want de mond de Heren heeft het gesproken.

Nadat mijn moeder overleed kreeg ik van haar een oud, klein, mooi Bijbeltje. Ik sloeg dat Bijbeltje open en ik kwam uit bij het boek Jesaja en zag onmiddellijk dat zij deze tekst had gearceerd. Omdat ik jarenlang niets met God te maken wilde hebben denk ik dat ze dit stukje tekst echt voor mij heeft gemarkeerd. Met regelmaat lees ik het...en denk ik aan de tijd terug dat ik zonder God leefde en dat ik veel dingen heb gedaan die niet door de beugel konden. Dank je wel lieve mama...

Jos Moeskops uit Oirsbeek I Petrus 4: 8

Draagt v˛˛r alles elkander vurige liefde toe; want de liefde bedekt een menigte zonden.

Van kinds af aan, constateer ik, hoe liefdeloos velen lijken/zijn! Het feit, dat zelfs mijn "naasten" mij ook vals beoordelen/verachten/hypocriet noemen, vind ik -eigenlijk- akelig (ik ervaar 't als bitter, en tegelijkertijd troost ik me met de gedachte, dat God "de harten doorgrondt")! God weet dus, dat ik zondig ben, maar Hij ziet hoe ik worstel met onbeantwoorde naastenliefde, enz.... Maria Magdalena & "de goede moordenaar" zie ik als prÓchtige voorbeelden, voor wat betreft Gods "eindeloze" Barmhartigheid: zulks vind ik geweldig! Zelfs voor onze (schamele) pogingen beloont Hij!!!

Julia uit Drachten Filippenzen 4: 6

Weest in geen ding bezorgd, maar laat al uw begeerten, door bidden en smeken, met dankzegging bekend worden bij God.

Als het allemaal niet zo makkelijk gaat in dit leven is deze tekst een troost dat er Iemand is die naar je wil luisteren en naar jou omziet.

Linsey uit Breda Spreuken 14: 13

Zelfs al lacht het hart, het lijdt pijn. Vreugde eindigt altijd in verdriet.

Ik zit vaak niet lekker in mijn vel en zet dan mijn fake lach op.

Jeltsje uit IJlst Psalm 23: 1

De HEER is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets.

Dit was mijn doopgetuigenis.

Anniek uit Haulerwijk Psalm 3: 4

U Heer bent een schild om mij heen, U bent mijn Heer, U houdt mij staande.

Toen ik deze psalm las, sprak dit mij gelijk erg aan. Het is voor mij een teken dat ik niet alleen ben, dat Hij mij wil helpen. En ook toen ik dit las, wist ik gelijk wat mijn toekomstige tattoo tekst wordt!

Jeannette uit Urk Daniel 9: 19

Heer, luister naar ons! Heer, vergeef ons! Heer, verhoor ons gebed! Wacht niet langer en grijp in, mijn God, ook omwille van uzelf, want uw naam is verbonden aan uw stad en aan uw volk.ĺ

De tekst van mijn bekering. Hij trok mij uit het slijk en gaf mij leven!

Eric jansen uit Vredepeel Jesaja 43: 4

Jij bent zo kostbaar in mijn ogen Zo waardevol, en ik houd zo veel van je Dat ik de mensheid geef in ruil voor jou Ja alle volken om jou te behouden.

Mijn liefde zit thuis in Nederland. Ik ben op missie in Turkije.

Shirley. M uit - Jesaja 40: 29

Hij geeft de vermoeide kracht, de machteloze geeft Hij macht in overvloed.

God gebruikt de moeilijkheden van vandaag om je voor morgen sterk te maken. Hij rust je toe. Deze tekst spreekt me aan omdat je als kind van God een positieve kijk leert hebben op moeilijke omstandigheden en ondanks minder prettige situaties verblijd kan zijn.

1   2   3   4   [ 5 ]   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18