Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Mijn Bijbeltekst

Wil jij ook een Bijbeltekst doorgeven? Klik dan hier.

1   2   3   4   5   [ 6 ]   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18  
Lilian uit Doezum Psalm 25: 14a

De Heer is een vriend van wie Hem vrezen. (The friendship of the Lord is with those who fear Him.)

Als ik zenuwachtig ben dan voel ik altijd aan mijn ketting. Daarom heb ik deze tekst daarin gestopt. Het is alsof God dan extra dichtbij me is als ik daar op vertrouw. Het helpt me vooral door moeilijke tijden maar zeker ook bij de leuke momenten. Ik heb hem op mijn slaapkamer muur laten zetten. (in het engels) Nu vergeet ik het nooit meer!!

Jamil uit Amsterdam

Do not cut your bodies for the dead, and do not mark your skin with tattoos. I am the LORD.” -Leviticus 19:28

Dat je geen rare dingen met je lichaam moet doen geen tattoes en oorbellen etc in God we trust.

Anke Hobelman uit Ulft Jeremia 29: 11

Mijn plan met jullie staat vast -spreekt de Heer. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: Ik zal jullie een hoopvolle toekomst geven.

Dit was de eerste bijbeltekst die ik uit mijn hoofd leerden. Deze tekst is mij altijd bij gebleven. Daarom is het een hele bijzondere tekst. Deze tekst is ook mijn dooptekst.

Wim Brienen uit Hoofddorp 2 Samuel 12: 25

En gaf het bij monde van de profeet Natan de naam Jedidja, ‘Lieveling van de HEER’. en Jeremia 29:11-12 “Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren.”

Ik ben geliefd bij God, wie of wat of hoe ik ook ben en wat de wereld ook mag vinden. God heeft voor mij een hoopvolle toekomst klaarliggen ondanks wat mensen om mij heen daarvan vinden en het tegendeel vertellen!

Luite van Benthem uit Vollenhove 2 Korintiërs 12: 9

Mijn genade is u genoeg.

Duidelijker kan het niet, zondige mensen die helemaal afhankelijk zijn van God. Ook al heb je vandaag weer gezondigd, en dat doet iedereen, er is vergeving voor iedereen, hoe erg de zonde ook was.

Ellen Klaver uit Assen Jesaja 41: 10

Wees niet bang, want ik ben bij je, vrees niet, want ik ben je God. Ik zal je sterken, ik zal je helpen,je steunen met mijn onoverwinnelijke rechterhand.

Mijn coach gaf mij deze Bijbeltekst toen ik het moeilijk had, ze begreep me en had dit op een kaartje gezegd. Altijd als ik het niet zie zitten of bang ben, lees ik de tekst weer en weet ik dat God bij me is.

Dirk Lenaerts uit Mombasa Matteüs 28: 18

Ziet, Ik blijf altijd bij u, tot aan het einde van de wereld.

Weten dat de Heer altijd bij je is, is een bron van troost en kracht doorheen je leven.

Frits uit

Luc. 12 vers 34

Ooit meegekregen als tekst aan het eind van een EO ronduit weekend. Deze tekst in me altijd bijgebleven en heb ik, naast vele andere teksten, opgeschreven voor in me bijbel. Het zegt veel, immers waar het hart vol van is stroomt de mond van over. En 'verzamel u geen schatten op aarde waar roest en mot ze aan kan tasten'. Door mijn werk bij de Politie zie ik hoeveel waarde mensen hechten aan spullen, bij het opnemen van een aangifte woninginbraak. Al blijft dat natuurlijk ook heel naar.

Gineke van Keulen uit Zwolle Romeinen 13: 15

Moge God die ons hoop geeft, u in het geloof geheel en al vervullen met vreugde en vrede, zodat uw hoop overvloedig zal zijn door de kracht van de heilige Geest.

Dit is mijn belijdenis tekst. Deze had ik gekozen omdat ik eigenlijk niet wist welke tekst mijn belijdenis tekst moest worden. Ik was 18 jaar toen ik belijdenis deed, en moest zelf mijn tekst uitkiezen. Dus koos ik maar wat! Nu ben ik 27 jaar, en door de jaren heen is deze tekst steeds meer betekenis voor mij gaan krijgen. Ik geloof daarom ook, dat God mijn tekst betekenis heeft gegeven. En daar ben ik Hem heel dankbaar voor. De tekst betekent nu heel veel voor mij, en ik put er heel veel kracht uit. Daarom is dit mijn tekst.

Justin uit Pijnacker Job 33: 28-30

Hij liet mij niet sterven. Ik zal voortaan leven en veel meer van het licht genieten.' Ja, God doet vaak zulke dingen met de mens; tweemaal, zelfs driemaal zijn ziel terughalen uit de grafkuil, zodat hij het levenslicht kan blijven genieten.

Jezus heeft mij meerdere keren gered van de dood. Een keer een TIA door trombose, drie keer longembolie en een keer longinfarct.

1   2   3   4   5   [ 6 ]   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18