Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Mijn Bijbeltekst

Wil jij ook een Bijbeltekst doorgeven? Klik dan hier.

1   2   3   4   5   6   7   [ 8 ]   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18  
Brenda Biemond uit Voorhout Psalm 23

Een psalm van David. De HEER is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets. Hij laat mij rusten in groene weiden en voert mij naar vredig water, hij geeft mij nieuwe kracht en leidt mij langs veilige paden tot eer van zijn naam. Al gaat mijn weg door een donker dal, ik vrees geen gevaar, want u bent bij mij, uw stok en uw staf, zij geven mij moed. U nodigt mij aan tafel voor het oog van de vijand, u zalft mijn hoofd met olie, mijn beker vloeit over. Geluk en genade volgen mij alle dagen van mijn leven, ik keer terug in het huis van de HEER tot in lengte van dagen.

Deze psalm is ten eerste mooi en daarnaast nog eens extra speciaal geworden voor mij, omdat ik deze psalm aan het sterfbed van mijn oma heb voorgelezen. Mijn lieve oma is nu thuis.

Bram Hopman uit Spakenburg Johannes 14: 6

Jezus zei: Ik ben de weg de waarheid en het leven niemand komt bij de vader dan door Mij.

Als je niet in Jezus gelooft is het geloof zinloos.

Anke Hobelman uit Gendringen Jeremia 29: 11

Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER . Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven.

Deze tekst heb ik ooit geleerd op het Oase kamp(christelijk zomerkamp in Doetinchem) en deze tekst komt altijd in mij op als ik het even niet meer zie zitten, ook is deze tekst gebruikt bij mijn doopdienst en heeft daarom een bijzondere betekenis voor mij!

Derieke uit Zwolle Psalm 139 1-3

HEER, u kent mij, U doorgrondt mij, U weet het als ik zit of sta, U doorziet van verre mijn gedachten. Ga ik op weg of rust ik uit, U merkt het op, met al mijn wegen bent U vertrouwd.

God is altijd bij mij, hij zorgt voor mij in moeilijke en in de wat makkelijkere tijden.

Maurits uit Hardenberg Filippenzen 4: 6

Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank hem in al uw gebeden.

Heb ik gekregen toen ik van de basisschool ging. Ik ben nu 39.

Annemarie Verdoes uit Alphen aan den Rijn Jeremia 29: 11

Want Ik weet welke gedachten Ik over u koester, spreekt de Here. Gedachten van vrede en niet van onheil, om u een hoopvolle toekomst te geven.

Deze tekst is mijn redding geworden uit een leven vol verdriet en pijn. Ik kreeg in een paar weken tijd 3 kaarten met deze tekst erop van mensen die dit niet met elkaar afgesproken hadden. Kort daarna ben ik bevrijd en vrijgezet. Vandaag gedoopt samen met mijn man, en weer kwam deze tekst terug. Staat nu op mijn doopkaart!

xCriis uit Rotterdam Mattheus 4: 1-11

Daarna werd Jezus door de Geest meegevoerd naar de woestijn om door de duivel op de proef gesteld te worden. Nadat hij veertig dagen en veertig nachten had gevast, had hij grote honger. Nu kwam de beproever naar hem toe en zei: ‘Als u de Zoon van God bent, beveel dan die stenen in broden te veranderen.’ Maar Jezus gaf hem ten antwoord: ‘Er staat geschreven: “De mens leeft niet van brood alleen, maar van ieder woord dat klinkt uit de mond van God.”’ Vervolgens nam de duivel hem mee naar de heilige stad en zette hem op het hoogste punt van de tempel. Hij zei tegen hem: ‘Als u de Zoon van God bent, spring dan naar beneden. Want er staat geschreven: “Zijn engelen zal hij opdracht geven om u op hun handen te dragen, zodat u uw voet niet zult stoten aan een steen.”’ Jezus antwoordde: ‘Er staat ook geschreven: “Stel de Heer, uw God, niet op de proef.”’ De duivel nam hem opnieuw mee, nu naar een zeer hoge berg. Hij toonde hem alle koninkrijken van de wereld in al hun pracht en zei: ‘Dit alles zal ik u geven als u voor mij neervalt en mij aanbidt.’ Daarop zei Jezus tegen hem: ‘Ga weg, Satan! Want er staat geschreven: “Aanbid de Heer, uw God, vereer alleen hem.”’ Daarna liet de duivel hem met rust, en meteen kwamen er engelen om voor hem te zorgen.

Omdat deze tekst mij er altijd aan laat denken in moeilijke tijden, Jezus weet ook wat strijd is, hij heeft pijn, moeite, verdriet, en verleiding gehad. Dat geeft mij troost.. en hierdoor weet ik dat wanneer ik wat bij God breng, hij weet hoe het voelt.

Marijke uit Ridderkerk Psalm 19: 14

Bescherm mij, uw dienaar, en laat hoogmoed niet over mij heersen, dan zal ik volmaakt zijn en bevrijd van grote zonde.

Het is fijn dat dat we alles mogen vertellen aan de Here God. Hij ziet het en wil het graag van ons horen, en dat geeft rust.

Alie Stoel uit Pesse Johannes 8: 32

De waarheid zal je vrij maken.

Ik heb ervaren dat de waarheid, over Jezus en over henzelf, mensen vrij maakt van een leven in de leugen.

Lindi Kemman - Melse uit Rotterdam Romeinen 12: 11

Laat uw enthousiasme niet bekoelen, maar laat u aanvuren door de Geest en dien de Heer.

Dit was mijn belijdenis tekst en ik blijf het een ontzettend mooie tekst vinden. Wetend dat ik op God mag vertrouwen en met hem enthousiast mag blijven in mijn geloofs leven, maar ook naar de wereld om mijn heen toe.

1   2   3   4   5   6   7   [ 8 ]   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18