Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Discografie van Jaci Velasquez

Titel Label Jaar
DiamondInpop Records2012
Love out loudA’postrophe Records2008
Open house EPA’postrophe Records2007
On my knees: the best of Jaci VelasquezWord Records2006
Beauty has graceWord Records2005
MilagroSony Records2003
UnspokenWord Records2003
ChristmasWord Records2001
Mi corazonSony Records2001
Crystal clearWord Records2000
Llegar a tiSony Records1999
Jaci VelasquezMyrrh Records1998
Heavenly placeMyrrh Records1996
Keep the fire burningOnafhankelijk1994
Help meOnafhankelijk1992