Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Discografie van Third day

Titel Label Jaar
Lead us backEssential Records2015
MiracleEssential Records2012
MoveEssential Records2010
Offerings box set Essential Records2010
Revelation live (cd/dvd)Essential Records2009
Christmas offerings: Live in concert dvdEssential Records2008
RevelationEssential Records2008
Chronology, volume two 2001-2006 (cd/dvd)Essential Records2007
Chronology, volume one 1996-2000 (cd/dvd)Essential Records2007
Christmas offeringsEssential Records2006
Wherever you areEssential Records2005
Live wire (cd/dvd)Essential Records2004
WireEssential Records2004
Offerings II: All I have to giveEssential Records2003
Come togetherEssential Records2001
Offerings: A worship albumEssential Records2000
TimeEssential Records1999
Conspiracy no. 5Reunion Records1997
Third dayReunion Records1996
Third dayGray Dot Records1995
ContagiousOnafhankelijk1994