Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Discografie van Michael W. Smith

Titel Label Jaar
Michael W. Smith Hymns II - Shine on usCracker Barrell Records2016
SovereignSparrow Records2014
GloryReunion Records2011
WonderReunion Records2010
The ultimate Christmas collectionReunion Records2009
A new hallelujahReunion Records2008
It's a wonderful ChristmasReunion Records2007
StandReunion Records2006
Healing rainReunion Records2004
The second decadeReunion Records2003
Worship againReunion Records2002
WorshipReunion Records2001
FreedomReunion Records2000
This is your timeReunion Records1999
ChristmastimeReunion Records1998
Live the lifeReunion Records1998
I'll lead you homeReunion Records1995
First decadeReunion Records1993
Change your worldReunion Records1992
Go west young manReunion Records1990
Michael W. Smith ChristmasReunion Records1989
I 2 eyeReunion Records1987
The live setReunion Records1987
The big pictureReunion Records1986
Michael W. Smith 2Reunion Records1984
Michael W. Smith ProjectReunion Records1983