Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Discografie van Newsboys

Titel Label Jaar
Love riotFair Trade Records2016
Hallelujah for the crossFirst Company2014
RestartInpop Records2013
LIVE at Sonshine festival: God's not dead Inpop Records2012
God's not deadInpop Records2011
Born again: Expanded editionInpop Records2011
Born againInpop Records2010
In the hands of GodInpop Records2009
Live: Houston We Are Go (cd/dvd)Inpop Records2008
GOInpop Records2006
DevotionSparrow Records2004
Adoration: The worship albumSparrow Records2003
ThriveSparrow Records2002
Love liberty discoSparrow Records1999
Step up to the microphoneSparrow Records1998
Take me to Your leaderStar Song Records1996
Going publicStar Song Records1994
Not ashamedStar Song Records1992
Boys will be boyzStar Song Records1991
Hell is for wimpsStar song Records1990
Read all about itRefuge Records1988