Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Discografie van Skillet

Titel Label Jaar
UnleashedWord Records2016
RiseAtlantic Records2013
AwakeINO Records2009
Comatose comes alive INO Records2008
Comatose deluxe edition cd/dvdLava Records2007
ComatoseLava Records2006
CollideArdent Records2003
Alien youthArdent Records2001
Ardent worshipArdent Records2000
InvincibleArdent Records / Forefront Records2000
Hey you, I love your soul Ardent Records / Forefront Records1998
SkilletArdent Records / Forefront Records1996