Notice: Undefined offset: 1 in /home/vhosting/k/vhost0004919/domains/gospeltime.nl/htdocs/www/classes/news.php on line 37
Gospeltime.nl - Nieuws - Netwerkevent op Vecht Gospel Festival

Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Netwerkevent op Vecht Gospel Festival

Datum: dinsdag 5 maart 2013

Het Vecht Gospel Festival biedt bedrijven de kans om zich te profileren doordat, -en dat is voor het eerst dit jaar-, een netwerkevent voor bedrijven wordt georganiseerd! "Niet zomaar een netwerkevent, het is tevens een ontspannen dagje uit", zegt de organisatie Mastermind4you, "Naast het netwerken, bieden we ook een mooi muzikaal programma voor een betaalbare prijs." Bedrijven uit de regio kunnen zich onderscheiden door zich te laten zien op zaterdag 30 maart in de Trefkoele. In crisistijd is het noodzaak voor veel ondernemingen om zich op de kaart te zetten en anders te ondernemen. Het Festival biedt meerwaarde en mogelijkheden, de balans slaat positief uit na afloop van dit groots evenement. Vanaf 9:45 uur zijn er optredens van 22 gospelkoren & -bands, is er een informatiemarkt, sing-in en een kinderplein (kinderen tot twaalf jaar gratis). De bekende Engelse gospelband LZ7 zorgt voor een groot feest met hun nieuwe positieve en originele muziekstijl, eigen nummers maar ook bekende covers. En naast deze energieke band zal ook: Kees Kraayenoord optreden. Het thema is dit jaar: ‘BE FREE’, presentator/gastspreker is Janco Zijlstra en tevens zijn er workshops en Bijbelstudies. Meer informatie is te vinden op: www.vechtgospelfestival.nl. Voor opgave Netwerkevent is meer informatie te vinden onder ‘Club van 100’.