Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Forse groei Business Club Groot Nieuws Radio

Datum: zaterdag 29 juni 2013

Groot Nieuws Radio en MAF maakten vandaag de winnaar van de Afrikareis bekend tijdens Open Dag op Teuge. Simon Weerstand uit Urk is de gelukkige die mee mag met een 8-daagse reis naar Afrika ter waarde van € 5.000 samen met de MAF (Mission Aviation Fellowship).
Dat maakten Groot Nieuws Radio en de MAF vandaag bekend tijdens de Open Dag van de MAF op vliegveld Teuge. Nieuwe leden van de Business Club van Groot Nieuws Radio over de maanden mei en juni maakten kans op deze prijs. Weerstand meldde zich op de laatste actiedag om 23:45 uur aan. Groot Nieuws Radio schreef tijdens de actieperiode 36 nieuwe leden in bij de Business Club.

De prijs werd overhandigd door Nico Schipper van Groot Nieuws Radio en Mark-Jan Bremmer van de MAF. Directeur Schipper: 'Groot Nieuws Radio geeft christelijke organisaties graag een podium op de radio, zodat we elkaar kunnen versterken. Dat leidt soms tot leuke samenwerkingen. Deze gezamenlijke actie met de MAF is daar een goed voorbeeld van'.


In de maanden mei en juni hebben 36 ondernemers zich aangemeld als lid van de Business Club van Groot Nieuws Radio of hun lidmaatschap voor een nieuwe periode van drie jaar verlengd. Daarmee telt de Business Club nu bijna 230 leden. De Business Club biedt ondernemers naast de toegang tot een netwerk van christelijke ondernemers ook reclameseconden tegen een sterk gereduceerd tarief. Simon Weerstand uit Urk is eigenaar van Weerstand Natuursteen en is de eerste ondernemer op het voormalige eiland die zich aansluit bij de Business Club.