Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Single Kees Kraayenoord gratis te downloaden

Datum: donderdag 19 december 2013

Het platform 'Zing een nieuw lied' met gratis muziek ter inspiratie voor kerken heeft een primeur. De single 'O wat een wonder' van hete nog te verschijnen Nederlandstalige album van Kees Kraayenoord is tijdelijk gratis te downloaden voor geregistreerde gebruikers. De song 'O wat een wonder'  is oorspronkelijk uitgebracht onder de titel 'O what a mystery' en werd destijds geschreven door Kees Kraayenoord en de Britse aanbiddingsleider Tim Hughes. Het lied is tijdelijk te downloaden via www.zingeennieuwlied.nl. Het platform is een initiatief van muziekuitgever Small Stone Media. Zij wil de muziek zo dichterbij brengen en kerken meer inspiratie geven, wat aansluit bij de visie van Kees Kraayenoord voor zijn muziek: "Het is mijn diepste verlangen dat deze liederen een plek krijgen in de gemeentezang van kerken en groepen" aldus Kees Kraayenoord. 'O wat een wonder' sluit met haar boodschap naadloos aan bij het kerstfeest. 

Het principe achter het platform is eenvoudig. Via de website ''Zing een nieuw lied' kunnen mensen zich gratis inschrijven als gebruiker. Regelmatig ontvangen ze dan digitaal een mp3 en de bladmuziek van een nieuw lied. Deze bladmuziek is beperkt te kopiëren en het lied is een week lang gratis te verkrijgen voor de gebruiker. Zo kunnen kerken of muziekgroepen het nieuwe lied 'uitproberen'. Na de eerste week kunnen de liederen dan officieel aangeschaft worden via de website. Via de website van 'Zing een nieuw lied' wordt ook informatie over de schrijvers van een lied vermeld en wordt de achtergrondverhalen erbij verteld.