Notice: Undefined offset: 1 in /home/vhosting/k/vhost0004919/domains/gospeltime.nl/htdocs/www/classes/news.php on line 37
Gospeltime.nl - Nieuws - Interactief programma op Vecht Gospel Festival

Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Interactief programma op Vecht Gospel Festival

Datum: vrijdag 31 januari 2014

Het vierde Vecht Gospel Festival, zaterdag 1 maart 2014 in De Carrousel in Ommen, belooft de meest afwisselende en interactieve editie tot nu toe te worden. Het programma biedt met diverse bands, koren, workshops, Bijbelstudies, een kinderplein, een sing-in en infostands voor elk wat wils! Voor bezoekers is deelname aan de workshops,onder leiding van Oslo Gospel Choir dirigent Tore W. Aas, gratis. Alles wordt dit jaar georganiseerd rondom het centrale thema ‘Time’.

Wie het Vecht Gospel Festival bezoekt, kan niet alleen genieten van afwisselende muziek, maar ook investeren in het eigen talent. De workshops met Tore W. Aas zijn wat dat betreft een kans die men niet mag missen! De dirigent van het beroemde Oslo Gospel Choir haakt rondom het thema ‘Time’ in op zaken als zangtiming en geeft zo tips en handreikingen voor iedereen die meer wil halen uit zijn zangtalent; of het nu in een band, solo of in een koor is. Met een andere workshop (‘It’s time for gospel music’) kunnen de liefhebbers van het genre des te meer hun hart ophalen! Per workshop is er plek voor 45 deelnemers en alleen tijdens de dag zelf kunnen bezoekers zich inschrijven voor de workshops.

Tore W. Aas begint zaterdag al aan de voorbereiding van het Vecht Gospel Festival. Dan vindt in Zwolle de eerste repetitie plaats van het unieke projectkoor dat, onder zijn leiding, op het festival een optreden zal geven. Tijdens de dag kunnen bezoekers ook genieten van diverse koren en bands, waarbij het publiek en een vakjury uitmaken wie naar huis gaat met de Vecht Gospel Award. De juryleden voor het bandprogramma dit jaar zijn Hans van Vuuren (presentator Grootnieuwsradio), muziekjournalist Leon van Steensel en zangeres Rebecca Steenbergen.  Voeg aan dit alles nog een sing-in toe onder leiding van One Choice uit Drachten en een avondprogramma met topartiesten van eigen bodem en het is duidelijk dat de komende editie van het Vecht Gospel Festival van begin tot eind een feest wordt!

Voor meer informatie over het festival en het programma kun je kijken op www.vechtgospelfestival.nl.