Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Eerste Praiseavond in Nieuwerkerk a/d IJssel

Datum: zaterdag 8 november 2014

Zaterdag, 29 november 2014, zal er een Praiseavond gehouden worden in De Lichtkring in Nieuwerkerk a/d IJssel. Medewerking wordt verleend door de begeleidingsband Bertus en de Refo 's, El Jakim, Wim de Groot en Levi Risamasu. De doelstelling is om de jeugd samen te brengen en God te zoeken. 

Bertus en de Refo 's
Bertus en de Refo's is het combo van de PKN-gemeente De Stroom in Moordrecht-Gouderak (Pinksterdienst De Stroom (video)) zij spelen allerlei muziek waarbij in hun eigen gemeente de nadruk ligt op de Opwekkingsbundel. Zij hebben ervaring met verschillende combo's en bands en kunnen de nummers zowel spelen als voor begeleiden. Ook ze spelen zij met regelmaat op de praiseavond in Moordrecht. (Combo Bertus en de Refo's slaan de vleugels uit)

El Jakim
El Jakim betekent “God richt op” en werd opgericht in 1988 en telt inmiddels 25 enthousiaste leden. Zij verlenen medewerking aan vieringen en kerkdiensten, participeren in concerten van collega-koren en streven ernaar minstens één keer in de twee jaar een eigen concert te geven. Hun doel is: door het brengen van gospelmuziek de liefde van God voor mensen te laten zien. (Radio-interview Wilma Hof (El-Jakim))

Wim de Groot
Wim de Groot is de vaste Gereformeerd Vrijgemaakte predikant van De Lichtkring in Nieuwerkerk a/d IJssel en was al enige malen te zien in de door de omroep Zuidplas opgenomen diensten. (Belijdenisdienst in de Lichtkring: de beelden) Daarnaast verleent hij zijn medewerking aan de omroep programma 's Gospelsound en De Muzieksleutel als columnist (De Gospelsound column van 7 september 2014) en is hij met regelmaat te horen in het programma Rondom de Kerken.

Levi Risamasu
Levi is de zoon van de Evangelische voorganger Joop Risamasu uit Moordrecht en ex profvoetballer. Hij spreekt met regelmaat in de regio en verleende zijn medewerking al aan o.a. de praiseavond in Moordrecht en de Sunday Half Hours in Nieuwerkerk. Ook werkte hij mee aan de Sportbijbel. (Levi Risamasu levert bijdrage aan de nieuwe Sportbijbel (video))

Omroep Zuidplas
De redactie kerken van de omroep Zuidplas zal de praiseavond filmen. De beelden kunt u later bekijken via het Tv kanaal van de omroep. Voor meer informatie e-mail naar
kerken@omroepzuidplas.nl en/of kijk op www.fabook.com onder "Praise Zuidplas".