Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Reyer in voorprogramma Martin Smith

Labels: Martin Smith
Datum: woensdag 9 september 2015

De Britse aanbiddingsleider Martin Smith heeft de afgelopen jaren een reputatie gevestigd met bezielde worship songs die zich muzikaal kunnen meten met de top van de popmuziek. Het is dan ook goed nieuws dat Smith 11, 12 en 13 september terugkeert naar Nederland; ditmaal voor drie concerten in toonaangevende popzalen, waarin de aanbidding- en muziekbeleving samen komen! Het is niet het enige Hollandse tintje aan deze ‘God’s Great Club Tour’, die langs Zwolle, Dordrecht en Amsterdam trekt. Artiest & aanbiddingsleider Reyer zal het voorprogramma verzorgen.

Reyer (volledige naam Reyer van Drongelen) deelt niet alleen visie met Martin Smith. Zijn muziek weet de liefhebbers ook aan te spreken met een grote dosis energie, bezieling en een knipoog naar de dansvloer. Als artiest maakt Reyer regelmatig remixes waaronder één van Martin Smith’s ‘God’s Great Dance Floor’ vorig jaar. Reyer zal met band een voorprogramma verzorgen tijdens de drie komende concerten. Kijk voor meer informatie over Reyer op www.reyer-music.com.

Martin Smith zal het niet snel van zichzelf zeggen, maar zijn songs zijn bijzonder. Aan de ene kant werden ze, door zijn oude band Delirious?, een lijflied voor een generatie gelovigen (‘History Makers’, ‘Majesty’) en aan de andere kant verschenen ze regelmatig in de Britse top 40 (‘Deeper’, ‘Waiting For The Summer’). ‘History Makers’ deed zelfs beide. In de periode na het stoppen van Delirious? stortte Smith zich op een welverdiende rust, zijn gezin en… het schrijven van nieuwe songs. Deze presenteerde hij een paar jaar geleden met de cds ‘God’s Great Dance Floor’, die nu gecompileerd zijn op het album ‘Back To The Start’.

Met de ‘God’s Great Club Tour’ brengt Martin zijn nieuwe begeleidingsband mee voor een avond waarin de energie van zijn songs de vrije hand krijgt! Martin Smith brengt het oude en het nieuwe (zijn solo werk) overtuigend samen: van meeslepende ballads als ‘Waiting Here For You’ en Delirious?-klassiekers tot overtuigende rock in gloednieuwe songs zoals ‘There’s A River’.

Kijk voor alle komende informatie over de optredens op 11,12 en 13 september op www.events4christ.nl.

Alle avonden beginnen om 20:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of 0297-237171.