Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Stephanie Grace Whitson - Terug naar Parijs (Boek)

Titel: Terug naar Parijs

Schrijver: Stephanie Grace Whitson

Cijfer: 7,0

Genre: Roman

 

Mary is na de dood van haar man langzaam in een depressie belandt. Op het diepste punt aangekomen, besluit ze zichzelf nog een kans te geven en boekt een reis naar Parijs, de stad waar haar leven vorm heeft gekregen. Haar dochter Elizabeth, die toch al van haar moeder vervreemd is geraakt, begrijpt er niets van en reist haar moeder op aandringen van haar verloofde achterna. In Parijs komen geheimen uit het verleden van Mary boven die haar leven en dat van Elizabeth zullen veranderen.

Veruit de meeste christelijke romans die in Nederland in de boekwinkel liggen, spelen zich af in Amerika en soms in Engeland. Een hedendaagse christelijke roman die zich in Parijs afspeelt is dus sowiezo al een vernieuwend iets. De schrijfster besteedt veel aandacht aan het beschrijven van de sfeer van Parijs en weet de lezer zo dicht bij het verhaal te houden.

Het onderwerp van de roman is helaas wat minder vernieuwend. Moeders en dochters die elkaar beter leren kennen door samen in het verleden te duiken, kom ik wel in erg veel romans tegen. De beschrijving van het onderwerp verandert helaas ook niets aan het cliché. De kleinere personages in het boek zijn gelukkig wel erg interessant en geven het boek een groot deel van zijn charme.

Tryntsje Cuperus