Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Karen Hancock - Arena (Boek)

Titel: Arena

Auteur: Karen Hancock

Cijfer: 9,0

Genre: Roman

 

Soms lijken alle christelijke romans hetzelfde te zeggen. Soms heb je de boodschap van hoe je leeft als een goed christen al zo vaak gehoord dat je niets nieuws lijkt te leren. Op deze momenten is het een goed idee om eens naar een andere wereld te gaan en via de reis in de Arena te leren over de reis die we met z'n allen maken op aarde. Callie Hayes krijgt haar leven maar niet op een rijtje. Ze verveelt zich in haar baan, haar oudere zus probeert haar te koppelen en haar vriendinnen vinden haar zielig. Als ze een advertentie leest voor een psychologische experiment waarin haar een nieuwe richting in haar leven wordt beloofd en waar ze ook nog voor wordt betaald, twijfelt ze niet. Het experiment verloopt geheimzinnig en op het moment dat het Callie te veel wordt en ze wil stoppen bevindt ze zich prompt in een andere wereld: de Arena. Het enige wat ze heeft om haar weg terug naar de aarde te vinden is een boek vol cryptische informatie.

Al gauw ontmoet ze andere mensen, die al jaren in de Arena dolen en hun weg naar de aarde niet terug kunnen vinden. Er blijkt in de Arena een strijd tussen goed en kwaad te woeden, waarin Callie en haar nieuwe vrienden hun weg moeten vinden. Hulp kunnen ze slechts verwachten van de zogenaamde Weldoener. Maar wie is hij? Door deze moderne allegorie raakt Karen Hancock je hart zoals Jezus ons dingen uitlegt in gelijkenissen die in gewone woorden nooit zoveel indruk hadden gemaakt.

Callie's reis in een andere wereld laat je geestelijke waarheden in een nieuw licht zien, waardoor het even lijkt alsof je ze voor het eerst ontdekt. Bovendien is het verhaal ook nog eens buitengewoon meeslepend en spannend, net alsof je zelf in de Arena bent beland.

Cijfer: 9,0

Tryntsje Cuperus