Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Casting crowns (Concert)

In het Gerry Weber Stadion te Westfalen, Duitsland, werd voor vele fans van Casting Crowns een waanzinnig concert gegeven. Hoewel ze nog nooit in Nederland zijn geweest, zijn ze hier wel razend populair en was er ook een grote groep Nederlanders aanwezig, ondanks de vele kilometers die sommigen toch moesten afleggen.

Bij aankomst in het Duitse Halle / Westfalen was het al meteen duidelijk, het zou een veel belovende en vooral gezellig avond worden. Om 17.30 uur mochten we eindelijk het terrein op, maar voordat we echt naar binnen konden moesten we nog een uur wachten. Toen Sarah Brendel met het voorprogramma de avond begon, werd al het lange wachten dik beloond. De nog vrij onbekende Duitse artieste begon de avond met mooie akoestische praise. Na een aantal mooie nummers te hebben gespeeld, was het tijd voor de hoofdact.

Casting Crowns getuigt van de grote liefde van God en laten dit in hun teksten duidelijk naar voren komen. De energie en passie van de band was voelbaar in het hele stadion en met nummers als Voice of Truth en If we are the body, kregen ze ook de hele zaal mee. De mooie songs werden afgewisseld met persoonlijke verhalen, die de band heeft meegemaakt. Om het voor iedereen verstaanbaar te houden werd dit in het Duits vertaald. Na twee uur werd het feest afgesloten met een drumsolo van Andy Williams. Wat ons betreft was het een geslaagd feest en zouden ze vaker naar Europa mogen komen en dan natuurlijk ook naar Nederland.

Voor een uitgebreid fotoverslag, klik op deze link.

Stephan Heining en Mariëtte van der Veen