Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Everlife (Concert)

Everlife heeft een Europese tour en maakt een stop in Nederland om ook hun Nederlandse fans van een paar leuke concerten te voorzien. Vorig jaar waren ze in Duitsland en besloten ze op het laatste moment om even een paar concerten in Nederland te geven. Nu een half jaar later nemen ze iets meer tijd voor hun Nederlandse publiek. Ze geven maar liefst 6 concerten over heel Nederland, zo ook in Utrecht waar wij bij waren.

Starsound studio in Utrecht is een kleine maar zeer gezellige studio. De locatie waar Everlife later die dag een geweldig intiem concert zou geven. Het voorprogramma van Everlife bestaat dan ook uit nog onbekende bandjes, die hun sound willen laten horen aan het publiek. Met veel overtuiging wordt er dan ook lekker op los gespeeld. Hoewel het publiek schaars is, misschien kwam dat doordat heel Utrecht vast stond, belooft het toch een gezellige dag te komen.

Als Everlife dan eindelijk het podium betreedt zit de sfeer er ook goed in. Met hun rocky sound spelen ze nummers als ' I can get used to this' en 'Find yourself in you'. Maar de zusjes kennen ook een gevoelige kant, ook acapella kunnen ze super zuiver en erg mooi zingen. Hun nieuwe EP release, die ze hier als eerste hebben gelanceerd, laat ook weer de mooie klanken van Amber, Julia en Sarah naar voren komen.

Na het optreden waren de drie gezusters ook niet weg van een praatje met de fans.