Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Jeremy Camp - Speaking louder than before (CD)

Cijfer: 7,0
Stijl: Pop/rock
Beste song: Giving You all control

Releasedatum: November 2008
Label: BEC Recordings

Als er iemand is die groei heeft doorgemaakt dan is het Jeremy Camp. De man heeft nu zes albums op zijn naam staan. Als je dat presteert dan kun je ook wel stellen dat je als artiest je publiek blijft boeien. Op het album 'Speaking louder than before' vind je een grote diversiteit aan songs. Allemaal hebben ze nog wel het oude vertrouwde Jeremy Camp geluid, maar zijn nummers zijn vrolijker dan het gemiddelde van zijn vorige albums.

Vooral 'I'm alive' is echt een feestnummer over het leven. Ook de titelsong 'Speaking louder than before' vind ik persoonlijk een hitje. Ook lijkt het of Jeremy Camp dichter naar God is gegroeid en meer vertrouwen heeft gesteld in God. 'Giving You all control' is daar een mooi en goed voorbeeld van. Verder blijft hij wel zichzelf. Jeremy Camp is namelijk heerlijke pop/rock met af en toe een mooie zachte ballad.

Ik weet niet of Jeremy Camp hier bewust voor gekozen heeft maar 'Christ is come' is een nummer dat vooral gaat over dat Jezus terugkomt en over de profeten die hierover hebben gesproken. Dit nummer staat als laatste op zijn album. Naar mijn idee een passende en krachtige afsluiter. Het draait namelijk allemaal om Hem! Eigenlijk kan ik heel kort zijn over dit album: Jeremy Camp knalt, louder than before!

Ruud Brakel